Bejelentés


havifix


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

 

1 - megérett a meggy
2 - csipkebokor vessző
3 - te vagy az én párom
4 - biz` oda nem mégy
5 - megérett a tök
6 - hasad a pad
7 - dörög az ég
8 - üres a polc
9 - kis Ferenc
10 - 10 tiszta víz
ha nem tiszta, vidd vissza
ott a szamár, megissza!”

(magyar gyermekmondóka)

A tiszta ivóvíz egy víz alapú bolygón elengedhetetlen a mindennapi életünkben
Egy felnőtt napi 1,5 - 2 liter vizet kellene hogy megigyon. Nagyon hozzászoktunk, hogy megnyitjuk a csapot, és folyik a víz. Lehet inni.
De milyen a minősége?
Amennyiben nem rendelkezünk kis kémikus felszereléssel hogy ellenőrizzük, csak a helyi vízművek tájékoztatására támaszkodhatunk, vagy az ízlelőbimbóinkra. Ám azok nem jelzik, hogy az elszennyezett talajból milyen vegyszerek, gyógyszermaradványok kerültek a vizünkbe,

Mi a megoldás?
A reklámok az "ásványvizet" sulykoljak.
Jó is az.
Az ásványvíz előállítóknak és forgalmazóknak.

Számoljunk:

1 köbméter ivóvíz ára kb. 200 Ft
1 liter csapvíz ára        kb. 0,2 FT + a szennyvíz elvezetés díja
1 liter ásványvíz alaphangon 50 FT
1 köbméter ásványvíz    50.000 FT + a cipekedés, gond a kiürült flakonokkal 4 tagú család esetén minimum napi 5-6 liter ásványvíz kell ára: 250 Ft                                                            minimum havi 150 liter ára 7.500 FT

PurePro M500 RO víztisztító Ami az RO (fordított ozmózis) háztartási ivóvíz tisztító berendezéseink mellett szól:

1.) Kényelem Önnek A fordított ozmózis (RO) rendszerű víztisztító berendezés otthonában (pl. a pult alá szerleve) végzi el azt a tisztítást, melyet a természetben a felszín közeli rétegek végeznek el a rajtuk átfolyó vizeken. Az egész család részére folyamatosan biztosítja az otthoni tiszta forrást egyenesen a csapból. Ön egy életre megszabadulhat az ásványvizes palackok cipelésétől, tárolásától!

2.) Kiváló tisztaságú és minőségű ivóvizet fogyaszthat A készülék minden lehetséges káros anyagot kiszűr a vízből. Ön forrásvíz minőségű, kristálytiszta ivóvizet nyer a készülékkel. A tisztított víz a lebegő szennyezőanyagokon és a víz keménységét okozó szervetlen ásványokon túl, nem tartalmaz még klórt, vegyszer maradványokat, nehézfémeket, vegyi és radioaktív anyagokat, mérgező anyagokat, arzént, baktériumokat, vírusokat, nitrátokat, nitriteket, gyógyszerszármazékokat és hormonokat. Egészségét biztonságban tudhatja, az RO víz fogyasztása 100%-ban biztonságos, teljesen méregteleníteni tudja szervezetét, ezáltal egy sor egészségi problémától megszabadulhat.

3.) Lágy, selymes ízű vízzel készítheti el ételeit, italait Nagymértékben javítja a csapból kifolyó ivóvíz ízét, mellyel az otthon elkészített ételek, levesek, teák, kávék íze sokkal zamatosabb lesz és hosszabb ideig eltarthatóbbak is lesznek. Ha eddig azért nem ivott csapvizet, mert klóros és büdös, ez most már nem lesz akadály!

4.) Hatékony tisztítási mechanizmus A NASA által kifejlesztett, fordított ozmózis (RO) elvén alapuló technológia átlagosan 95%-os hatásfokkal távolítja el a szennyező anyagokat a vezetékes vízből.

5.) Akár egy életen át... A fordított ozmózis (RO) készülékekben nincsenek forgó, rezgő, egymással súrlódó -ennek következtében kopó- alkatrészek. Így Ön és családja, akár évtizedeken át, gond és meghibásodás nélkül (gyakorlati tapasztalat) fogja élvezni a tisztavíz forrását.

6.) 10 évre szóló vízminőség garancia 10 évre szóló vízminőség garanciát biztosítunk a garanciális feltételek betartása esetén RO víztisztítóinkhoz.

7.) 2 év garancia az RO víztisztító berendezésekre Az RO víztisztító rendszereinkre a teljes körű Garancia 2 év (garanciális feltételek betartásának esetében), a szűrők kivételével.

8.) Költségtakarékos Akár néhány hónap alatt megtérülhet a víztisztító ára. A fenntartási költsége minimális, így az eddig ásványvízre költött pénze nagy részét Ön megspórolhatja, másra fordíthatja!

9.) Kedvező és könnyen elvégezhető karbantartás, naprakész vevőszolgálat Az RO víztisztító rendszer elő- és utószűrőit 6 havonta, az ozmózis membránt 24 havonta szükséges cserélni egy 4 tagú, átlagos vízfogyasztású család esetén. A szűrőbetétek cseréje egyszerűen elvégezhető mindenki által! Önnek figyelnie se kell a csere idejét, mert előzetes adategyeztetést követően vevőszolgálatunk nyilvántartása alapján értesítjük a cserék közeledtéről.

10.) Az általunk forgalmazott RO víztisztító termékek és a technológia minősítései, engedélyei:

ÁNTSZ - Water Quality Association
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!